'Voel je weer buitengewoon (met) jezelf'

LUISTERKIND AFSTEMMING

 

Op afstand inzicht en antwoord krijgen op je hulpvraag? Dat kan met een Luister(kind) afstemming voor jezelf of bijvoorbeeld je kind.
Voor kinderen van 0-100 jaar.

Kinderen laten door middel van hun gedrag, lichamelijke klachten of emoties aan hun ouders weten dat er iets aan de hand is. Als ouder is niet altijd direct duidelijk wat de boodschap van je kind is. Ben jij als ouder op zoek naar antwoorden of inzicht in het gedrag van je kind, dan kan een Luister(kind) afstemming hulp bieden. 

Ook als volwassene heb je soms behoefte om antwoorden op (levens)vragen te verkrijgen. Ben je op zoek naar inzicht in je eigen gedrag of wens je problemen op te lossen? De Luister(kind) methode kan toegepast worden bij elke hulpvraag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onbegrepen lichamelijke klachten, onrust, gedragsproblemen, rouw, verdriet, eenzaamheid, overgevoeligheid, moeite met gezag, lusteloosheid, vermoeidheid, bedplassen etc. Ook bij inzichten rondom een baan of het gezin geeft een afstemming antwoorden. 

Wat houdt een Luisterkind afstemming precies in?


Het werkt eigenlijk net als het vinden van de juiste radiofrequentie. Wanneer je afstemt op de juiste frequentie, ontvang je de zender en ben je in staat het gezonden signaal te horen.
Tijdens een Luisterkind afstemming stem ik me af op 'jouw frequentie' of die van je kind. Op deze manier ontstaat er een gesprek. Als Luister(kind) werker, luister ik naar wat er aan de hand is en stel ik vragen om er achter te komen wat er nodig is. Samen komen we er achter waar en hoe verandering kan worden aangebracht. Het effect van een afstemming is diepgaand en vindt plaats op onbewust niveau.
Jijzelf of jouw kind kan op eigen tempo verhaal doen. Er is alle tijd voor het gesprek. De Luister(kind) afstemming duurt net zo lang als nodig is.
Ik luister tot alles gehoord is, wat gehoord mag worden. Ieder mens heeft zélf de antwoorden in zich.

Tijdens een Luisterkind afstemming ben je fysiek niet aanwezig in mijn praktijk, omdat de afstemming via jouw energie plaatsvindt. Hiermee kost het jou dan ook weinig tot geen belasting. Op afstand maak ik contact met jou, of je kind.

Direct na de afstemming ontvang je een mail met hierin de volledig uitgeschreven afstemming inclusief alle inzichten en handvatten, zodat je hiermee zelf aan de slag kan.

IK WIL EEN LUISTER(KIND) AFSTEMMING

Wil jij zelf leren afstemmen, zodat jij jezelf of anderen kunt horen en helpen? Volg dan bij mij de opleiding tot Luisterkindwerker en maak je de methode in 5-6 maanden eigen.

"Voel je weer
BUITENgewoon (met) jezelf!"

 
E-mailen
Bellen